• Friso Civiel
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

Duurzame Innovatie Challenge - Door naar de finale!

8 maanden geleden. 

Vorige week woensdag 10 oktober was het zover, Friso Bouwgroep deed mee aan de eerste bootcampdag van de Duurzame Innovatie Challenge! Samen met o.a. het Wetterskip, Provincie Fryslân en ITBB werd deze dag gevuld met diverse brainstormsessies om vervolgens tot het beste idee voor de verschillende vraagstukken te komen. Benieuwd naar onze challenge? De pitch van de uiteindelijke winnaars? En de aftermovie van de bootcmapdag? Klik dan hieronder voor de beelden.

Onze challenge:

Met behulp van onderstaande beelden werden de deelnemers op de hoogte gebracht van ons vraagstuk; ‘Bedenk jij de nieuwe jas voor onze toekomstige woning’.


 

De pitch van de winnaars:

Met onderstaande presentatie wisten Stefan Roorda, Hindrik van Dijken, Doeke van Wieren, Erik de Wit, Martijn Jetten en Alec Meijerink de jury te overtuigen van het beste idee.

>> Presentatie winaars bootcampdag <<

Aftermovie:

De aftermovie geeft een mooie samenvatting van de eerste bootcampdag. Meer beeldmateriaal zien? Dat kan! De foto's van de eerste dag zijn ook te vinden op Facebook!

13 november superfinale

Op 13 november a.s. vindt de superfinale plaats. Dan strijden alle challengewinnaars eerst tegen hun themagenoten van de bootcampdagen. Per thema komt er uiteindelijk een winnaar uit die door mag naar de superfinale op het grote podium in de 11stedenhal in Leeuwarden. Alle drie groepen van de superfinale gaan met een prijs naar huis.


 

Wil jij ook mee doen?

Was jij niet in de gelegenheid om mee te doen aan de eerste bootcampdag. Maar wil je nog wel heel graag mee doen? Dat kan! Er worden nog deelnemers gezocht voor de overige twee bootcampdagen (31 oktober en 6 november). Wil jij mee doen? Schrijf je dan in via de website van de duurzame innovatie challenge. Hier vind je ook alle informatie over het programma en prijzen die er te winnen zijn! www.duurzame-innovatie-challenge.frl