• Friso Civiel
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

Friso Civiel zoekt nieuwe collega's

39 maanden geleden. 

Bouwen aan de toekomst

De huidige markt vraagt steeds meer van onze organisatie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen gaat Friso Civiel haar organisatie en haar werkgebied vergroten. We willen de toegevoegde waarde van specialist zijn, voor onze opdrachtgevers en partners verder uit bouwen. Bouwen aan de toekomst dus! Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die deze uitdaging willen aangaan.

Friso Civiel

Friso Civiel b.v. | beton- en waterbouw, onderdeel van Friso Bouwgroep b.v., levert een groot aandeel in de bouw van beton- en waterbouwkundige constructies in voornamelijk Noord-Nederland in de civiele betonbouw, industriële bouw en infra. Het bouwen van gemalen, rioolwaterzuiveringen, bruggen, tunnels, kademuren, sluizen en stuwen, behoort tot de kernactiviteiten van Friso Civiel. Maar ook betonwerken voor de utiliteitsbouw worden veelvuldig uitgevoerd. Onze projecten worden meestal op basis van Design & Construct of Best Value gebouwd.

Een leefbaar Nederland

Friso Civiel is een zelfstandig onderdeel van de Friso Bouwgroep waardoor wij een zeer geschikte partner zijn voor het bouwen van zware betonnen fundaties voor fabrieken en overige industrieën. De combinatie van civieltechnische kennis en utilitaire projecten maakt ons uniek. Een van de belangrijkste doelstellingen is de continuïteit van ons bedrijf. We willen zorgdragen voor werkgelegenheid en een bijdrage leveren aan een leefbaarheid Nederland.

"Veilig werken en plezier hebben in je werk staat voorop!"

Ons team

Als toekomstige collega werk je met een zeer enthousiast en gemotiveerd team. Flexibel zijn past binnen jouw eigenschappen als het gaat om samenwerken en het beheersen van het proces. Daarnaast beschik je over een ‘hands-on-mentaliteit, ben je open, collegiaal en ondernemend.

Op dit moment staan de volgende vacatures open binnen Friso Civiel:

Overige vacatures

Naast Friso Civiel bouwt Friso Bouwgroep ook aan de toekomst. Op dit moment staan onderstaande vacatures uit binnen Friso Bouwgroep B.V.

Aannemingsmaatschappij Friso

Aannemingsmaatschappij Friso Almere

Aannemingsmaatschappij Friso Oost

Friso Totaalbouw

Houkesloot Toelevering

 

 

 

 

 

 

 

De sollicitatie kunt u richten aan Gerwin Legtenberg (g.legtenberg@frisobouwgroep.nl)