• Friso Civiel
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

Friso Bouwgroep verbindt zich opnieuw aan SC Heerenveen

42 maanden geleden. 

Afgelopen woensdagavond liet Luuc Eisenga, algemeen directeur van de Friese club, weten dat Friso Bouwgroep zich opnieuw heeft verbonden aan SC Heerenveen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie keek de club terug op de afgelopen maanden, wat er goed ging en wat er in de toekomst anders moet om de successen van weleer te kunnen evenaren. In die oplossing ziet hij ook een rol voor iedereen die zich betrokken voelt bij de club. Friso is in het verleden eerder jarenlang vaste partner geweest van de club.

De club is van iedereen

"2016 was voor Heerenveen een jaar waarin de club opveerde en staat waar de club nu staat. " geeft Eisenga in een bericht op de website van de club aan. "Supporters, sponsoren en vrijwilligers hebben daar aan bijgedragen. De club is van iedereen. Met z’n allen zijn ze achter de club blijven staan. We moeten sterk zijn in de waarden die ons verbinden en vanuit onze eigen manier en gewoontes. We hebben een stadion waarin het hele dorp past en in dat gemeenschappelijke kunnen we het verschil maken" aldus Eisenga.

Naast SC Heerenveen draagt Friso ook een warm hart toe aan FC Groningen, SC Cambuur, Dyna ’75 de grootste rolstoelbasketbalvereniging en de succesvolle volleybalclub VC Sneek. Stuk voor stuk behaalden de clubs mooie sportprestaties waar Friso Bouwgroep en haar medewerkers altijd weer met veel passie voor de sport naar uitkijken.