• Friso Civiel
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

Project 'Nije Daam' Bergum van start!

73 maanden geleden

Donderdag 19 juni j.l. is de uitvoering van het middendeel van De Centrale As van start gegaan. Gedeputeerde Sietske Poepjes, directeur Netwerkmanagement van Rijkswaterstaat Els van Grol en wethouder Houkje Rijpstra van de gemeente Tytsjerksteradiel voerden in samenwerking met aannemerscombinatie Nije Daam (Mobilis, Van Gelder, J.J. de Vries) de starthandeling uit. Met één druk op de knop werd de eerste damwand van het aquaduct geslagen.

Lees meer

Project Nije Daam trekt veel belangstelling

74 maanden geleden

Afgelopen zaterdag (24 mei j.l.) kon heel Nederland voor de negende keer weer achter de hekken kijken op een bouwlocatie naar keuze. In Burgum werden dit jaar voor het eerst de hekken naar de bouwlocatie van de Centrale As opengesteld. Ruim 800 belangstellenden namen een kijkje bij de verschillende bedrijven die bouwen aan de Centrale As. J.J. de Vries opende samen met Mobilis en Van Gelder het informatiecentrum van projectorganisatie Nije Daam.

 

Lees meer

Informatieavond project Nije Daam (Centrale As Burgum)

75 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis bouwt J.J. de Vries aan het project "Nije Daam" ; de realisatie van een aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum. Het project maakt onderdeel uit van De Centrale As en gaat in juni van start. Op woensdag 14 mei is er tussen 17.00 en 21.00 uur in het Dorpshuis De Kampeen in Sumar een informatieavond over de ontwikkelingen rondom het project "Nije Daam".

Lees meer

Keetwarming ombouw N381

76 maanden geleden

In opdracht van Boskalis Nederland start J.J. de Vries in samenwerking met Mobilis in april met de ombouw van de N381 tussen Drachten en Oosterwolde Noord (de Nanningaweg). Daarom worden woensdag 26 en donderdag 27 maart informatieavonden georganiseerd.

Lees meer

Realisatie aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum

79 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis start J.J. de Vries binnenkort met de realisatie van een aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum. De realisatie maakt onderdeel uit van De Centrale As. De Centrale As is een project van de provincie Fryslân, de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Tytsjerksteradiel en Smallingerland.

Lees meer

Ombouw N381 gegund aan J.J. de Vries

79 maanden geleden

In opdracht van Provincie Fryslân realiseert J.J. de Vries in samenwerking met Mobilis de ombouw van de N381 tussen Drachten en Oosterwolde Noord (de Nanningaweg) tot een stroomweg met gedeeltelijk twee rijstroken in beide richtingen en met ongelijkvloerse aansluitingen.

Lees meer

We schuiven opnieuw onder het spoor!

83 maanden geleden

In het weekend van 23, 24 en 25 augustus schuift bouwcombinatie Grutte Fier, bestaande uit J.J. de Vries, Mobilis TBI, Oosterhof Holman en Van Gelder, opnieuw drie onderdoorgangen in het spoor t.b.v. het project Haak om Leeuwarden.

Lees meer