• Friso Civiel
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

‘Nije Daam’ stelt De Centrale As open tijdens Dag van de Bouw

47 maanden geleden

Op zaterdag 13 juni kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen in het aquaduct dat wordt gebouwd in Burgum. Normaliter is de bouwplaats op deze manier niet toegankelijk, maar tijdens de Dag van de Bouw op 13 juni is deze opengesteld van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Lees meer

Project N381 doet mee aan Dag van de Bouw

47 maanden geleden

Boskalis Nederland en Bouwcombinatie Mobilis/Friso Civiel realiseren in opdracht van de provincie Fryslân het project N381 Drachten – Nanningaweg. Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 13 juni stelt de bouwcombinatie het project open voor publiek. U bent van harte welkom.

Lees meer

Friso Civiel vervangt Prins Hendrik gemaal op Texel

48 maanden geleden

Friso Civiel realiseert in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier de vervanging van gemaal Prins Hendrik op Texel.De werkzaamheden bestaan op hoofdlijnen uit het amoveren van het oude gemaal en het ontwerpen, realiseren en bedrijfsvaardig opleveren van een nieuw gemaal nabij de locatie van het oude gemaal.

Lees meer

Project N381 doet mee aan Dag van de Bouw!

48 maanden geleden

Boskalis Nederland en Combinatie Mobilis / Friso Civiel realiseren in opdracht van de provincie Fryslân het project N381 Drachten – Nanningaweg. Tijdens de Dag van de Bouw zijn 5 kunstwerken in aanbouw, tussen Donkerbroek en Wijnjewoude, te bezichtigen. Deze kunstwerken liggen op een nieuw aangelegd deel van de N381.

Lees meer

Aquaduct Burgum bereikt diepste punt!

49 maanden geleden

Het diepste punt van het aquaduct, onderdeel van De Centrale As in Burgum is vandaag 9 april jl. bereikt.

Lees meer

In 31 uur 2800 m³ beton storten bij aquaduct Burgum

50 maanden geleden

Deze week wordt er een bijzondere klus geklaard bij de aanleg van de nieuwe aquaduct van Burgum. Woensdag 11 en donderdag 12 maart wordt de onderwaterbetonvloer gestort. In totaal wordt er in twee dagen tijd zo'n 2800 m³ onderwaterbetonvloer gestort. De verwachting is dat deze werkzaamheden ongeveer 31 uur duren.

Lees meer

Nije Daam brengt projectkrant uit!

50 maanden geleden

Bent ook nieuwsgierig wat Friso Civiel aan werkzaamheden verricht binnen de Centrale As? Lees het nu in de projectkrant van de Nije Daam. Hierin leest u alle over de drie projecten die de bouwcombinatie (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) op dit moment onder handen heeft.

Lees meer

Friso Civiel aan de slag met rondweg Hurdegaryp

50 maanden geleden

Het contract 'Midden 1' van De Centrale As, de rondweg om Hurdegaryp, is aanbesteed. De aannemerscombinatie Nije Daam, bestaande uit: Mobilis, Van Gelder en FrisoCiviel gaat aan de slag met de rondweg Hurdegaryp.

 

Lees meer

J.J. de Vries gaat verder onder de naam Friso Civiel!

53 maanden geleden

J.J. de Vries, noordelijke beton- en waterbouwer (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) gaat per 15 december 2014 verder onder de naam “Friso Civiel |  beton- en waterbouw”

Lees meer

Bijzonder ontwerp voor gemaal in Usquert

53 maanden geleden

J.J. de Vries bouwt momenteel in opdracht van Waterschap Noordzijlvest aan het gemaal in Usquert (Groningen) Het ontwerp hiervan is afgeleid van een niet alledaagse inspiratiebron, namelijk het gemeentehuis in Usquert.

Lees meer